Ymmärrämme asiakkaan muuttuvia tarpeita ja tuemme asiakkaan liiketoiminnan kehittymistä tarjoamalla laajan tuotevalikoiman sekä täsmälliset toimitukset ja joustavat toimintamallit.

POLARPUTKI OY

Polarputki Oy myy terästuotteita ja palveluja Suomen konepaja- ja telakkateollisuudelle. Panostamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Kilpailuetumme on päätuoteryhmien kattava varastointi Suomessa sekä päämiehiemme laaja tuotevalikoima, jotka mahdollistavat täsmätoimitukset asiakkaillemme.

Teräspalvelukeskuksemme Vantaalla toimittaa teräkset koko Suomen alueelle. Pääosa tuotteista toimitetaan määrämittaan sahattuina.

AVAINLUVUT

Perustettu 1973

Osakkaat
thyssenkrupp Materials Services GmbH, 50%, vuodesta 1977
Heléns Rör AB 50%, vuodesta 1994

Liikevaihto 53 M €

Tonnit Oma liikevaihto 26 000 to

Henkilökunta 57 henkilöä

LAATU

Olemme toteuttaneet ISO 9001 mukaisesti sertifioitua johtamisjärjestelmää jo vuodesta 1995. ISO14001 ja OHSAS 18001 standardien mukainen sertifiointi hyväksyttiin Lloyd’s Register Quality Assurancen toimesta 25.3.2014. Varmistamme toimintamme jatkuvuuden ISO 31000 vaatimusten mukaisella liiketoiminnan riskien johtamisella.

TOIMINTAPOLITIIKKA

Ymmärrämme asiakkaan muuttuvia tarpeita, ja tuemme asiakkaan liiketoiminnan kehittymistä tarjoamalla laajan tuotevalikoiman sekä täsmälliset ja joustavat toimitukset.

Ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa asiakaslupauksen täyttymisen.

Kehitämme toimintamme tehokkuutta ja kokonaiskannattavuutta parantamalla prosessejamme, tuotteitamme ja palveluitamme. Varmistamme toimintamme jatkuvuuden järjestelmällisellä ja ajantasaisella liiketoiminnan riskien johtamisella.

Henkilöstömme turvallisuus ja hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Tunnistamalla ja pienentämällä riskejä sekä kouluttamalla työntekijöitämme varmistamme, että meillä on turvallista tehdä töitä.

Tiedostamme liiketoimintamme ympäristövaikutukset ja kannamme vastuun ympäristön kuormituksen vähentämisestä systemaattisella ympäristöriskien hallinnalla ja ympäristövaikutusten seurannalla.

Seuraamme ja parannamme jatkuvasti toimintajärjestelmämme vaikuttavuutta ja vaatimuksenmukaisuutta.

OSAKKAAT

Polarputki Oy:n omistavat saksalainen thyssenkrupp Materials Services GmbH (50%) ja ruotsalainen Heléns Rör AB (50%), jonka puolestaan omistaa hollantilainen Van Leeuwen Pipe and Tube.

ORGANISAATIO

Hallitus

Puheenjohtaja Joop Sassen, Van Leeuwen Pipe and Tube

Varapuheenjohtaja Daniel Wodera, thyssenkrupp Materials Services GmbH

Donya Bollwerk, thyssenkrupp Materials Services GmbH

Eva Täljegård, Helens Rör AB

Ken Ehrnrooth

Johtoryhmä

Tapio Ingervo, Toimitusjohtaja

Kaj Relander, Myynti

Tero Ahtiainen, Logistiikka

Jari Sivula, Osto

Lars-Erik Herrgård, Talous