24.10.2019

Polarputki Oy:n Toimitusjohtaja vaihtuu

Polarputki Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Johan Åkerman on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle ja Polarputki Oy:n hallitus on nimittänyt KTM Tapio Ingervon uudeksi toimitusjohtajaksi 1.11.2018 alkaen.

”Polarputki on arvostettu ja menestyvä toimija suomalaisen teollisuuden luotettuna toimittajana ja kumppanina. Olen ylpeä ja innostunut saadessani mahdollisuuden jatkaa ja kehittää yhteistyötä yhdessä Polarputken tiimin kanssa niin toimittajien kuin asiakkaidenkin suuntaan.”, toteaa Tapio.

Aikaisemmin Tapio Ingervo on toiminut mm. Logset Oy:n toimitusjohtajana sekä Ponsse Oyj:n, Mantsinen Groupin että Kesla Oyj:n myynti- ja markkinointijohdon tehtävissä.

Johan Åkerman on 40 vuoden ajan vahvasti vaikuttanut Polarputken menestykseen ja johtanut sen kehitystä. Hän toimii Senior Advisorin roolissa 1.11.–31.12.2018 ja siirtyy eläkkeelle 1.1.2019.

“Tahdon tässä lämpimästi kiittää kollegoita, asiakkaita, toimittajia ja muita yhteistyökumppaneita luottamuksesta ja sitoutumisesta kaikkien näiden vuosien aikana. Tapio tuo mukanaan vankkaa osaamista asiakaskuntamme liiketoiminnasta. Lisäksi hänellä on vahvasti kehityssuuntautunut ajattelu- ja toimintatapa. Olen vakuuttunut, että yhtiö jää hyviin käsiin”.

Me haluamme myös kiittää Johan Åkermania hänen pitkästä panoksestaan Polarputken johdossa ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudessa.
Samalla toivotamme Tapio Ingervon tervetulleeksi Polarputken tiimiin.

Lisätiedot:
Tapio Ingervo, toimitusjohtaja 1.11.2018 alkaen, Polarputki Oy
puh. 045-1525 600, tapio.ingervo@polarputki.fi