Kattava tuotevalikoima

Tuotteet

Pyöröteräkset ja muototeräkset

Valitse tuoteryhmä

Polarputki kumppanina takaa korkean laadun pyöröteräsvalinnoissa.

Polarputki on toimittanut pyöröteräksiä suomalaisille vaihdevalmistajille sekä kone- ja laiterakentajille 1980-luvun alusta asti. Tarjoamme sahaus-, varastointi- ja logistiikkapalveluita sekä teknistä tukea, erikoispakkauksia ja luokituspalveluita räätälöityinä kunkin asiakkaamme omaan tuotantoprosessiin sopivaksi. Varasto-ohjelmaamme pyöröteräksissä kuuluvat hiiletys- ja nuorrutusteräkset, sekä rakenneteräkset.

Hiiletysterästä käytetään kohteissa, joilta vaaditaan hyvää kulumis- ja väsymiskestävyyttä sekä sitkeyttä. Näitä ovat esimerkiksi hammaspyörät ja akselit, nokka-akselit ja muut vierintäosat sekä työkalut ja kiinnittimet.

Nuorrutuksella saavutetaan korkea myötö-, murto- ja väsymislujuus sekä hyvä sitkeys. Tyypillisiä käyttökohteita ovat lujat akselit, isot jouset, hammaspyörät sekä ruuvit ja mutterit.

Rakenneteräkset ovat seostamattomia tai niukkaseosteisia teräksiä. Niiden hitsattavuus ja koneistettavuus on hyvä. Käyttökohteita ovat esimerkiksi nostolaitteiden ja kuljetuskoneiden osat sekä erilaiset akselit.
Tulostettava esite

09 755 900